-- EMBRACINGFRANKI SIXFOLD --

sixfold

sixfold is a side project of Embracingfranki.
Everything about Embracingfranki you can find on the:
official website

social stuff

facebook
instagram

news

MARCH 15th 2019

Op dinsdag 26 maart 2019 lanceren we de mini docu The Making Of Sixfold waarin de popcrooner Embracingfranki even terug blikt op zijn muziek carrière en de opnames rond de duet Sixfold ep. Deze docu is gemaakt door fotograaf en video maker Gert-Jan De Baets en bevat naast studio, live en privé beelden ook interviews met Isolde Lasoen, Gregory Frateur, Klaas Tomme, Lady Linn, Roel De Bruyne en Franki zelf.


In april 2019 brengen we de tweede single uit van de duet ep, waarvoor een video clip wordt ingeblikt in Stockholm.


In mei 2019 volgt er een derde Sixfold live concert met de re-release van de Sixfold ep in een vinyl uitgave met bonus tracks en de Stracciatella remixen.


Meant To Be - Embracingfranki feat. Maarten Devoldere (Warhaus/Balthazar).
Out now! And available in these online stores:

Apple Music

Spotify


DECEMBER 3th 2018

Popcrooner Embracingfranki kondigt een nieuwjaars concert aan in de Charlatan op vrijdag 4 januari 2019! Samen met zijn zevenkoppige live band en aantal duet partners van de Sixfold ep gaat hij het nieuwjaar 2019 in met een top concert en afterparty in de Gentse rocktempel Charlatan. Voor al de gene die er op 24 oktober niet konden bij zijn in het uitverkochte Scala Theater, is dat dus een herkansing om de popcrooner opnieuw aan het werk te zien!

In december lanceert Embracingfranki ook 'Meant To Be' zijn duet met Maarten Devoldere uit de Sixfold ep en ook nog in december is er de release van de mini docu 'The Making Of S​i​xfold' met interviews, studio en live footage.OCTOBER 3th 2018

Na bijna twee jaar geen live concerten te hebben gegeven keert de popcrooner Embracingfranki terug naar het podium met het eerste Sixfold release concert dat plaats heeft op woensdag 24 oktober in de Scala te Gent, naast zijn zeskoppige live band brengt hij ook een strijkers trio mee en zijn duet partners van Sixfold.

order your ticket here


De Sixfold duet EP verschijnt op woensdag 24 oktober 2018 (cd & digitaal)


august 30th

single
the first single track 'All for You' from the upcoming duet EP 'Sixfold'

listen

Embracingfranki Sixfold EP
sixfold-ep

click on the album cover art to navigate to the official website. 6 audio snippets of the tracks

buy the full album

about

Popcrooner Embracingfranki and his two producers Roel De Bruyne and Klaas Tomme have recorded the 'Sixfold' duet EP with a number of top artists from the Belgian music world. Sixfold includes six duets with Maarten Devoldere (Warhaus), Lady Linn, Isolde Lasoen, Gregory Frateur (Dez Mona), Leonie Gysel and Klaas Tomme (Ides Moon).


EMBRACINGFRANKI SIXFOLD EP

Op ‘Sixfold’ bundelt Franki al zijn passies en inspiraties: de cabareteske pop van Gavin Friday en Marc Almond, de podiumpassie van Jacques Brel en de flair voor tragische love songs van Agnetha Fältskog (Abba). En hij deelt die passies graag met gelijkgestemde zielen. Voor ‘Sixfold’ liet Embracingfranki zich bijstaan door twee producers - zijn all time compagnons de route - Roel De Bruyne & Klaas Tomme; Franki vroeg - beleefd, uiteraard - aan een aantal muzikale vrienden of ze wilden meezingen? Ja, natuurlijk. Het resultaat? Een bijzonder werkstuk waarin de stem van Franki aanschurkt tegen andere timbres en dat het unieke karakter van zijn vocaal mooi blootlegt. Wie deed mee? Maarten Devoldere (Warhaus/Balthazar), Lady Linn, Isolde Lasoen, Gregory Frateur (Dez Mona), Leonie Gysel (Arsenal) en Klaas Tomme (Ides Moon).


‘Sixfold’ verscheen op 26 oktober 2018. (digitaal/cd bij Self Made Men Publishing/Records)